Vali Alipaşa Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: 1-VALİ ALİ PAŞA MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ Teknoloji ve bilgi birikimini toplumun gelişmesini sağlamak için en verimli biçimde kullanmak ister. 2-VALİ ALİ PAŞA MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ mesleki yeterlilik ve mesleki ahlaka sahip teknolojik gelişmeleri takip edebilen , işletmelerce tercih edilen, öğrenmeyi öğrenmiş sanatkarlar yetiştirmek ister. 3-VALİ ALİ PAŞA MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ idareci öğretmen personelinin verimli bir şekilde çalıştığı, hizmet verdiği sanatkarlarla diyalog içinde gelişen tercih edilen bir kurum olmak ister.

Misyon: Eğitime aldığı bireyleri , toplumsal gelişmeyi takip eden ; bu gelişmeye katkıda bulunan ve uyum gösterebilen teknolojik yeterlilik ,mesleki ahlak ve kişisel gelişimini tamamlamış sanatkarlar olarak yetiştirmek.

Başarılar: okulumuz kurulduğu 1986-1987 öğretim yılından günümüze tüm esnaf ve sanatkarımıza mesleki gelişim ve meslek edindirme çırakların kalfa kalfaların usta ve usta öğretici olarak yetişmelerini sağlamış ve İlimizin yetişmiş iş gücü istihdamına önemli katkıda bulunmuştur.

Saatler: 08.00 -17.00
Isınma: KALORİFER(KÖMÜRLÜ)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://vapmem.meb.k12.tr

Adres - Seyrantepe Mah. Sanayi Sitesi 14. Sk. No.2 Tuşba/VAN

Yerleşim Yeri - SANAYİ SİTESİ GİRİŞİ

Adres - Seyrantepe Mah. Sanayi Sitesi 14. Sk. No.2 Tuşba/VAN

Ulaşım SANAYİ İÇİNE MİNİBÜS SEFERLERİ İLE VEYA KAMPÜS YOLU GÜZERGAHINDAN MİNİBÜS VE HALK OTOBÜSÜ İLE ULAŞILABİLİR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 6 km